Europa, zona de referinta

De asemenea, compania nipona a anuntat ca isi propune sa aduca vanzarile sale de smartphone-uri de peste hotare la 9 milioane de unitati in anul fiscal 2016, Europa fiind una din zonele de referinta din piata globala.

Smartphone-ul vine cu sistemul de operare Android Gingerbread 2.3.

Sursa foto cover si slide : Panasonic.net


Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

1 / 3

Specificatii tehnice

Principalele caracteristici ale modelului sunt: un design ultra-subtire, in forma de D, pentru o portabilitate cat mai buna, rama subtire cu un ecran QHD (960×540) de 4,3 inch si rezistenta la apa si praf pentru o manevrare usoara.

Folosindu-l ca un model de referinta, Panasonic isi va extinde apoi gama si isi propune sa vanda 1,5 milioane de unitati in Europa in urmatorul an fiscal.

Mai mult, in anul fiscal 2016, Panasonic vizeaza vanzari globale de 15 milioane de unitati, dintre care noua milioane in Europa, Asia, China si Statele Unite ale Americii si sase milioane in Japonia (dintre care cinci milioane sunt smartphone-uri).

Sursa foto: Panasonic.net


Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

2 / 3

Disponibilitate

Panasonic va maximiza resursele sale interne, inclusiv folosirea unei fabrici existente deja din Malaezia. In prezent, telefoanele pentru piata din Japonia sunt produse in aceasta fabrica, iar acum primul model global va fi produs tot acolo.

Astfel, Panasonic va lansa pe piata europeana primul sau model global de smartphone in martie 2012.Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012

3 / 3

Rasfoieste in continuare

Top 5 orase europene cu targuri de Craciun de vis

In perioada sarbatorilor, suntem cu totii cuprinsi de frenezia cumparaturilor. Iar daca acestea pot fi facute la targurile de Craciun din orase europene cu traditie, bucuria este cu atat mai mare. Iata cinci dintre orasele europene cu cele mai frumoase targuri de Craciun.


Panasonic lanseaza primul smartphone in martie 2012Articole recomandate

Setari Cookie-uri